Átmeneti eltűnésem oka – MerciArts

3 db A5-ös füzet vásárlása esetén, vagy 15.000 Ft felett ajándék A6-os notesz!

Átmeneti eltűnésem oka

Sziasztok!

Az utóbbi néhány hétben eléggé eltűntem, ez nem véletlen. Komoly elhatározásra jutottam, és elvállaltam egy teljes munkaidős állást egy munkahelyen, amit már amúgy is nagyon régóta kinéztem magamnak. Mikor pedig januárban kiderült, felvettek, félelemmel tele, - ugyanis fogalmam sem volt, hogy fogom bírni a munkát, vállalkozást, és magánéletemet összeegyeztetni - de úgy döntöttem itt az idő, ha most ezt nem vállalom el, valószínűleg életem végéig bánni fogom. És milyen igazam lett. Három hete vagyok a cégnél, de már most imádom; a munkát, az embereket, és úgy összességében mindent. Egy nagyobb social marketing cégnél helyezkedtem el, mi felelünk rengeteg márka online megjelenéséért, ami szuper izgalmas, és legtöbb esetben változatos. Nagyon sok, tehetséges marketinges kollegától tudok tanulni, ellesni azt a hozzáállást, azokat a praktikákat, ami útján egy márkát fel lehet építeni. 

 

Eredetileg az volt a tervem, hogy már a héten aktívabb leszek a vállalkozást illetően, hiszen volt két hetem hozzászokni az új munkakörnyezethez. Amúgy is van lehetőségem home officeban dolgozni, amikor csak szeretnék. (dreamjob) Azonban bejött egyik ügyfélnél pár, előre nem várt kampány, és social media megjelenés, amiket egyedül viszek, mint grafikus. Emiatt az utóbbi 3 nap borzasztóan lemerített. Remélem a mai nap már egy fokkal könnyebb lesz, és visszatérhetek a Merci Arts-os teendőimhez is. Most is, gondoltam gyorsan megírok egy posztot, mielőtt még hozzák a talicskányi teendőt. 😄

 

Továbbá ami miatt esetleg a jövőben lesznek kimaradások; hamarosan költözöm! Évekig Budapest belvárosában éltem, ami sulis időszakban, bulizósabb időszakaimban szuper volt, hisz bármikor, bárhova gyorsan eljuthattam, viszont az utóbbi fél évben egyre inkább élhetetlennek bizonyult ez a forgatag. Főként mióta betrappolt a kis tappancsos rosszcsont, Bogyó, az életembe. Szeretnék vele nagyokat sétálni, nyugiban, anélkül, hogy félnem kelljen a környéken mászkáló fura emberektől. Arról nem is beszélve, hogy a városból kintebb, nyugodtabb környezetben, nagyobb helyre is tudunk költözni. Ami azt a csodás hírt eredményezi, hogy LESZ IRODÁM! Nagyon nagyon izgatott vagyok, még nem tudom pontosan mikor lesz a költözési időszak, de mindenről tájékoztatni foglak titeket. 

 

Legyen csodás napotok ❤️

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni