Egy új korszak, változások – MerciArts

3 db A5-ös füzet vásárlása esetén, vagy 15.000 Ft felett ajándék A6-os notesz!

Egy új korszak, változások

Sziasztok drágáim!

Szomorú hírrel érkeztem ma hozzátok. Nagyjából egy éve kezdtem el a vállalkozásomat, az első termékeim matricák voltak, amelyeket lelkesen vagdostam először ollóval, majd befektettem egy Cricut vágógépbe, így már nagyobb példányszámban hozhattam nektek ezeket a színes, és változatos kis cukiságokat. 

Az utóbbi néhány hónapban új termékek is érkeztek az oldalra; festmények, bögrék. Hamarosan pedig elkezdem teljes munkaidős állásomat egy marketinggel foglalkozó cégnél, így döntenem kellett:

A matricák lekerültek a weboldalról, mostantól csak ajándékként fogjátok kapni őket rendeléseitekhez. 

Néhány majd időről időre fel fog bukkanni, készlettől függően, de állandó termék már sajnos egyikből se lesz. A grafikák, amiket készítettem természetesen nem fognak eltűnni. Megpróbálom majd őket a lehető legtöbb féle formában felhasználni új termékeknél is.

Ami viszont rendkívül izgalmas, és remélem ti is annyira várjátok mint én; Egyre több festmény fog felkerülni az oldalra, kicsik és nagyok egyaránt! Vászonképekből minden csak eredetiben lesz megvásárolható, viszont printek formájában is el fogjátok tudni majd érni őket. Továbbá tervezek sokkal sokkal több TikTok live alkotást is, amik miatt rettentően izgatott vagyok.

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni